Gara


Ikä: 10kk
Sukupu
oli: Narttu, steriloitu
Koko: n. 8 kg
Sijainti: Magda’s Angel Place ”Map”, Romania

Gara, tuo erittäin iloinen, sosiaalinen, kiltti ja avoin pieni koiran alku.

Järjestömme jäsenet tapasivat Garan ensimmäisen kerran elokuussa 2023 Mapissa ja tyttö päätyi adoptio-ohjelmaamme sen kultaisen luonteen ansiosta. Neiti tulee toimeen hienosti muiden koirien kanssa ja asustaakin neljän häntä isomman koirakaverin kanssa. Gara kohtaa tarhalla uudet ihmiset iloisesti ja viihtyykin ihmisen luona rapsuteltavana. Mapissa koirilla on iso juoksuaitaus minne koiramme pääsevät päivittäin juoksemaan, joten Gara on tottunut vapaana kirmaamaan kavereidensa kanssa, mutta hihnakävelystä hänellä ei ole minkäänlaista hajua. Tulevan perheen tulla olla varautunut kärsivällisesti opettamaan pentu kotikoiran maailmaan, johon kuuluvat myös takapakit.
Päivät Gara viettää tarhalla normaalin pennun tavoin; leikkien muiden kanssa, nukkuen, syöden ja ihmisen nähdessä rapsutuksia kerjäten. 
Koirasta oletetaan kasvavan pienikokoinen, mutta arviot voivat myös heittää.

Etsimme tytölle perhettä joko ainoana koirana tai kiltin koirakaverin seurana. Garan uskotaan pärjäävän sen luonteesta ansiosta myös isompien lapsien perheessä, missä lapset osaavat olla koiran kanssa ja antavat sille aikaa, sekä tilaa. Lapsien ei tule kuitenkaan ikinä antaa viedä koiraa ulos ilman aikuisen valvontaa, sillä karkaamisriski etenkin ensimmäisinä kuukausina on korkea.

Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan joulukuussa, jos vain se oma rakastava koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi. Garalla ei ole minkäänlaista hajuakaan siitä mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa, olla sisäsiisti, tai kokemustakaan sisällä asumisesta. Gara ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei tarvitse hätääntyä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Gara, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.