Georgina
Ikä: s. 2022
Sukupuoli: Narttu, steriloitu
Koko: n. 18-20g kg
Sijainti: Margaretan eläinsuoja, Romania
Saapunut tarhalle: syksyllä 202
3

Georgina löydettiin ensimmäisen kuvan lailla hänen ”kodistaan”, joka oli koirankoppi lyhyellä ketjulla ja liikkumatilaa ei ollut. Georgina synnytti luultavasti hänen ensimmäisen pentueensa kesällä 2023, ja niistä kaksi on myös Margaretan eläinsuojalle pelastettu (Ole joka etsii kotia kauttamme ja Jasmin joka löysi kodin kauttamme). Mutta sitä, oliko pentuja alkujaan enemmän ja mitä heille on käynyt, emme saa koskaan tietää.
Georgina pelastettiin Margaretan eläinsuojaan syksyllä ja on nyt valmis etsimään loppuelämän kotia kauttamme. Koira on n. 1,5v ikäinen ja painoa hänellä on 18-20kg. Georgina on luonteeltaan erittäin lempeä, rauhallinen ja ihmisrakas joka kaipaisi jo omaa, kunnollista kotia, mistä häntä ei enää koskaan hylätä ja päivät kuluvat oman ihmisen kanssa touhuillessa, ei kettingin päässä ulkona väristen.

Georgina tulee tarhalla toimeen aivan kaikkien kanssa, eikä aiheuta mitään rähinöitä. Etsimmekin tytölle kotia, missä olisi joko reipas koirakaveri odottamassa, mutta vaihtoehtoisesti koira pärjää myös varmasti vallan hyvin yksinkin. Tyttö ei tarhalla hauku oikeastaan ollenkaan.
Jos oikein hyvin käy ja oma koti löytyy, pääsee tyttö matkustamaan 9.12. saapuvalla kuljetuksella Suomeen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.