Huugo – Minut on varattu!
Huugo
Ikä: n. 3-vuotias
Sukupuoli: Uros, leikattu
Koko: n. 15 – 18 kg

Sijainti: Giurgiu Public Shelter, Romania

Saapunut tarhalle: 2/2022

I

Suuren hakemusmäärän vuoksi, emme ota Huugosta enempää hakemuksia vastaan!

Aktiivimme tapasivat Huugon Giurgiun julkisella tarhalla tammikuussa 2023. Poika on saapunut tarhalle helmikuussa 2022 yhtä aikaa meidän kautta kotia etsivän Ruubenin kanssa. Huugo oli ollut haahuilemassa kadulla, jonka johdosta ohikulkijat soittivat tarhalle ja Huugo mentiin hakemaan.

Huugo on iloinen nuori poika, joka rakastaa kaikkea ympärillä olevaa. Vieraisiin ihmisiin poika ottaa heti kontaktia ja tervehtii reippaana kera hännän heilutusten, sekä syliin hyppimisen. Huugo rakastaa huomiota, silityksiä ja rapsutuksia. Poika on myös ruoan perään, mutta ensimmäisenä valitsee ihmisen huomion. Huugo asuu samassa häkissä kahden uroksen kanssa, eikä koirilla ollut keskenään mitään kinastelua, vaan jakoivat namit ja huomion tasapuolisesti.

Etsimme Huugolle kotia, jossa poika saa loputtomasti rakkautta. Vaikka Huugo tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa, uskomme pojan pärjäävän hienosti myös ainoana koirana. Uskomme Huugon soveltuvan myös lapsiperheeseen.

Julkisella tarhalla kasvaneet koirat elävät jatkuvassa stressissä. Tarhalla ei ole juurikaan hiljaisia hetkiä, koirat eivät pääse minnekkään pakoon meteliä, häkkitovereita, kylmyyttä tai jopa tappeluita. Etenkin näiden koirien kohdalla on erityisen tärkeää huomioida se, kuinka käytös tarhalla saattaa muuttua koiran kotiuduttua. Tarhalla sosiaalinen ja avoin koira saattaa olla kotona pelokas ja arka, kun taas tarhalla nurkassa kyhjöttävä tärisevä pieni huomaamaton käärö saattaa olla samantien kotona kun aina olisi sielä asunut.

Kaikkien koirien kohdalla luonnekuvauksemme ovat vain tarhalla esiintyvän käytöksen pohjalta rakennettu, eikä tuleva koti saa odottaa tai olettaa koiran osaavan mitään kotikoiran elkeitä. Kotiutuminen saattaa kestää pisimmillään jopa vuosia, ja jokainen koira ansaitsee kärsivällisen perheen, missä ollaan valmiita etenemään koiran ehdoilla.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.