Igor tuo touhukas ja leikkisä pikkumies, joka on valmiina tutkimaan maailmaa yhdessä toisten kanssa. Luonteeltaan pikkuherra on normaalin pennun tavoin utelias, leikkisä ja vilkas. 

Eräs nainen löysi Igorin vastasyntyneenä pentuna roskiksesta, ilman emoa, ilman minkäänlaista mahdollisuutta selvitä. Nainen otti mukaansa tuon pienen roskiksesta löytyneen pennun, antoi hänelle maitoa ja kun Igor vähän tuosta kasvoi sekä vahvistui, nainen otti yhteyttä MAPin tarhalle. Nyt Igor on odottamassa sitä yhtä ja oikeaa kotia tarhalla.

Igorista on arvioitu kasvavan kokoluokaltaan keskikokoinen- tai suurikoira. Igorin vanhemmista ei ole tietoa. Romanialaiseen tyyliin pennut ovat varmasti jo monen polven sekarotuisia.

Mikäli kiinnostuit Carasta niin voit täyttää suoraan adoptiohakemuksen jonka löydät täältä, tai halutessasi voit tiedustella lisää sähköpostitse woffa@woffa.fi

Tämä pentu tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei voida steriloida vielä Romaniassa. Pentujen kohdalla adoptoija sitoutuu aina hoitamaan steriloinnin/kastroinnin Suomessa.
Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.