Ihme


Ikä: n. 5kk
Sukupu
oli: Narttu, steriloimaton
Koko: n. 4 kg
Sijainti: Monican eläinsuoja, Romania
Saapunut tarhalle: Kesällä 2023

Ihme on syntynyt arviolta kesäkuussa 2023 ja painaa nyt lokakuussa n. 4kg.
Ihme on hieman ujo, kaunis tyttö, josta kasvaa mitä ilmeisimmin keskikokoinen koira.

Saimme yhteydenoton Woffan sähköpostiin naiselta, joka kertoi huolestaan omalla kadullaan Bukarestissa äitikoiran ja 8 pennun asiassa. Tämä nainen tunsi vastuunsa toisin kuin monet muut romanialaiset ja oli jo pyytänyt apua näille pennuille monesta paikasta. Pyynnöstämme hän myös järjesti aitauksen sekä ensimmäiset madotukset ja rokotukset pennuille, ja sai itse hankittua viidelle pennulle omat kodit. 🙏 Koska apua ei muualta herunut, tunsimme vastuumme asiassa, ja otimme yhteyttä Monica Teodorescuun, joka on yhteistyökumppanimme Bukarestin kastrointipäivissä. Ihana eläinsuojelija Monica ojensi auttavan kätensä ja haki pennut suojiinsa ja emo-koiran leikkaus hoidettiin.
Nyt etsimme näille pennuille omia koteja Suomesta.

Pentu tulee toimeen laumansa koirien kanssa hyvin. Päivät Ihme viettää tarhalla normaalin pennun tavoin; leikkien sisarustensa kanssa, nukkuen, syöden ja ihmetellen. Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan joulukuussa, jos vain se oma rakastava koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi. Ihmeellä ei ole minkäänlaista hajuakaan siitä mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa, olla sisäsiisti, tai kokemustakaan sisällä asumisesta. Ihme ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei tarvitse hätääntyä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Ihme, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.