Ilona – Minut on varattu!


Ikä: n. 2-vuotias
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 4 kg
Sijainti: MAP, Romania

Ilona on löydetty pentulauman kanssa romanialaiseen tuttuun tapaan kadulta, josta matka on jatkunut tarhalle. Ilona ei ole pentueen emo, mutta oli kadulla jatkanut matkaa yhdessä heidän kanssa. Tyttö on erittäin ihmisrakas ja sosiaalinen, minkä voi kuvien välityksellä ehkä jo havaita. Ilona rakastaa olla sylissä, ja pyrkiikin sinne jatkuvasti. Energiaa myöskään nuorelta koiralta ei puutu, joten aivan sohvaperunaksi tästä tytöstä ei ole.
Ilona on niin sosiaalinen, että se voidaan luovuttaa myös lapsiperheeseen missä lapset osaavat käsitellä koiraa. Ilona tulee toimeen tarhalla muiden kanssa, mutta pärjää myös yksin.

Woffan aktiivit ovat käymässä juuri nyt Romaniassa, ja meille selvisi kuinka täynnä yhteistyötarhamme MAP tällä hetkellä on, joten yritämme etsiä muutamalle koiralle koteja toukokuun lopun kuljetukseen, jotta saataisiin hieman lisää tilaa.
Elikkä tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan toukokuun lopulla, jos vain se oma koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.