Ilppo – Minut on varattu 🙂


Ikä: 6 kk.
Sukupu
oli: Uros
Koko: n. 8 kg
Sijainti: Suomi

Ilppo on löydetty sekalaisen lauman kanssa haahuilemasta kaduilta. Lauma pitää sisällään 2 Ilpon oletettua sisarta, sekä 2 pienempää jo aikuista koiraa. Koko lauma etsii nyt koteja kauttamme.

Ilppo on veljensä lailla erittäin sosiaalinen ja ihmisrakas pentu, joka rakastaa pyllyrapsuja, sekä ihmisen lähellä oloa. Ilppo on energinen pentu, joka tulee tarvitsemaan myös aktiivista elämää. Poika tulee toimeen kaikkien kanssa, niin koirien kuin ihmisten, ja tästä syystä luovutamme Ilpon myös lapsiperheeseen, missä myös lapset osaavat olla koiran kanssa. Ilppo voisi huolia aktiivisen ja kiltin leikkikaverin, mutta pärjää myös varmasti yksin.

Woffan aktiivit ovat käymässä juuri nyt Romaniassa, ja meille selvisi kuinka täynnä yhteistyötarhamme MAP tällä hetkellä on, joten yritämme etsiä muutamalle koiralle koteja toukokuun lopun kuljetukseen, jotta saataisiin hieman lisää tilaa. Elikkä tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan toukokuun lopulla, jos vain se oma koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi.

Pennulla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Ilppo ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Ilppo, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.