Joshi – Minut on varattu!


Ikä: Synt. n. 2/2023
Sukupu
oli: Uros
Koko: n. 7 kg
Sijainti: Margaretan eläinsuoja, Romania

Joshi löydettiin muutama kuukausi sitten hylättynä pellolta. Poika oli joko hylätty ihmisen toimesta, tai pennun emolle oli sattunut jotain. Joshi oli yksin, peloissaan ja nälkäinen. Poikapentu poimittiin banaanilaatikkoon ja kuljetettiin turvaan Margaretan eläinsuojalle.
Joshi kasvaa päivä päivältä. Pojasta uskotaan kasvavan keskikokoinen, n. 25 kiloinen.

Vaikka Joshi on kokenut kurjan ja julman alun elämälle on poika kuitenkin hyvin luottavainen. Joshi tutustuu rohkeana ja reippaana uusiin ihmisiin. Muiden koirien kanssa yhteiselo sujuu mutkattomasti. Poika on lahjottavissa herkuilla ja kiipeääkin niiden perässä syliin asti.

Joshi ansaitsee itselleen kodin, jotta ei joudu kasvamaan aikuiseksi tarhaolosuhteissa. Joshi on valmis matkustamaan omaan kotiin elokuun puolivälissä. Etsimme Joshille kotia, jossa poika saa tarvitsemansa ajan uuden elämän totutteluun. Uskomme, että poika sopeutuu toisen koiran kaveriksi, tai ainoaksi koiraksi.

Joshilla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Joshi ei osaa kävellä hihnassa, eikä olla sisäsiisti. Joshi ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Joshi, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.