Kaiku

Kaiku
Ikä: n. 4-vuotias
Sukupuoli: Uros, leikattu
Koko: n. 18 – 22 kg
Sijainti: Suomi
Saapunut tarhalle: 2020

Kaiku, n. 18-22kg, n. 4 vuotias leikattu uros

Aktiivimme tapasivat Kaikun Giurgiun julkisella tarhalla tammikuussa 2023. Poika on saapunut tarhalle veljensä Kassun kanssa jo vuonna 2020. Kaiku löydettiin vain vuoden ikäisenä emonsa ja vastasyntyneen veljensä kanssa pellolta. Koko perhe vietiin Giurgiun kunnalliselle tarhalle, josta äiti on myöhemmin adoptoitu omaan kotiin.

Molemmat veljeksistä ovat aivan ihania ja sosiaalisia koiria, mutta ovat jääneet huomaamattomiksi 700 muun koiran joukossa ja siksi viettäneet tarhalla niin pitkään. Mikäli Kaikulle löydetään koti Suomesta, pelastetaan hänet Mapin tarhalle odottamaan omaan kotiin pääsyä.

Kaiku on iloinen ja aktiivinen koira, joka rakastaa kaikkea ympärillä olevaa ja tapahtuvaa. Vaikka Kaiku on innokas, ei poika mennyt uusien ihmisten tapaamisessa ylikierroksille, vaan otti vieraat lämmöllä ja innolla vastaan kera hännän heilutuksien.

Luonteeltaan Kaiku on reipas, avoin ja rohkea. Kaiku on äärettömän kiltti ja sosiaalinen koira, joka hakee reippaasti kontaktia ihmiseen. Poika haluaa tulla huomatuksi ja saada silityksiä. Kaiku asuu samassa häkissä veljensä Kassun kanssa, joka tulee myös etsimään kotia kauttamme. Poikien yhteiselo sujuu hienosti ilman ongelmia.

Etsimme Kaikulle kotia, jossa poika saa tarvitsemansa ajan uuden elämän totutteluun. Uskomme, että Kaiku sopeutuu toisen koiran kaveriksi tai ainoaksi koiraksi.

Julkisella tarhalla kasvaneet koirat elävät jatkuvassa stressissä. Tarhalla ei ole juurikaan hiljaisia hetkiä, koirat eivät pääse minnekkään pakoon meteliä, häkkitovereita, kylmyyttä tai jopa tappeluita. Etenkin näiden koirien kohdalla on erityisen tärkeää huomioida se, kuinka käytös tarhalla saattaa muuttua koiran kotiuduttua. Tarhalla sosiaalinen ja avoin koira saattaa olla kotona pelokas ja arka, kun taas tarhalla nurkassa kyhjöttävä tärisevä pieni huomaamaton käärö saattaa olla samantien kotona kun aina olisi sielä asunut.

Kaikkien koirien kohdalla luonnekuvauksemme ovat vain tarhalla esiintyvän käytöksen pohjalta rakennettu, eikä tuleva koti saa odottaa tai olettaa koiran osaavan mitään kotikoiran elkeitä. Kotiutuminen saattaa kestää pisimmillään jopa vuosia, ja jokainen koira ansaitsee kärsivällisen perheen, missä ollaan valmiita etenemään koiran ehdoilla.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.