Lassie – Minut on varattu!


Ikä: n. 1,5 -vuotias
Sukupu
oli: Uros, leikattu
Koko: n. 9 kg
Sijainti: MAP, Romania
Saapunut tarhalle: n. 4/2023

Lassie on noin 1,5 vuotta vanha kiltti ja aika rauhallinen poika. Pojan kohtalo on ollut surullinen ja hirveä, sillä kun Lassie pelastettiin n. kuukausi sitten kadulta, hän oli pahasti loukkaantunut. Hänen kaulassaan oli todella suuri haava, joka on onneksi jo hyvän hoidon ansiosta parantunut. Näyttää kuin hänet olisi yritetty uhrata, sillä veitsen aiheuttama haava on toisella puolella kaulaa.

Lassie on kokemastaan huolimatta oikein ihmisystävällisen oloinen poika, joka on nyt Magdan MAP -tarhalla odottamassa oman rakastavan kodin löytymistä. Poika viihtyy ihmisen rapsuteltavana, mutta ei ole se tarhan energisin tapaus. Hänelle etsitään kotia joko kiltin koirakaverin seuraksi, tai yksin. Lassie on hyvin itsenäinen ja pärjää varmasti ainoana silmäteränä. Poika on nyt n. 9 kg, mutta on laihassa kunnossa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.