Lesi – Minut on varattu!


Ikä: 12/2022
Sukupu
oli: Narttu, steriloitu
Koko: n. 15kg
Sijainti: Romania

Eläinsuojelijallamme Magdalla on Giurgiussa ystävä, joka auttaa Magdaa säännöllisesti koirien kanssa ja pelastaa itsekin koiria kaduilta hädän alla oleva nähdessään.
Elettiin kevättä 2023, kun Magdan ystävä Manuela oli lähdössä töihin. Portin takana odotti nälkäinen pentu, jolle Manuela antoi ruokaa ja joutui lähtemään töihin, tietäen että pennun ottaminen sillä hetkellä omaan kotiin ei ollut mahdollista jo valmiiksi täyden koiraluvun takia. Työpäivän jälkeen Manuela palasi kotiin, löytäen pennun nukkumasta samasta paikasta mihin hän jäi aamulla, ja silloin Manuela ei voinut tehdä enää muuta kuin keksiä pennulle tilaa kotoontaan. Pentu sai nimekseen Lesi ja Magda pyysi apuamme etsimään Lesille kotia.

Lesi elää 10 kissan kanssa ja tulee heidän kanssaan erinomaisesti juttuun. Luonteeltaan tyttö on pentumaisen häslä, sosiaalinen ja kaikkia rakastava koiran alku, joka pomppii ihmisen nähdessään innokkaasti syliin. Lesi on tottunut hieman valjaisiin ja hihnaan, mutta ulkoilee pääasiassa ainoastaan vapaana aidatulla pihalla. Lesi tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen.

Etsimme Lesille kotia perheestä jolla on halua ja aikaa nuoren koiran kouluttamiseen. Lesi pärjää kissojen kanssa erinomaisesti, sekä hänet adoptoidaan avoimen, sosiaalisen ja kiltin luonteensa ansiosta myös lapsiperheeseen. Tyttö pärjää varmasti kiltin koirakaverin kanssa, mutta myös yksinkin. Lesille tärkeintä on oman ihmisen läheisyys.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa Romaniassa. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.