Mikä valkoinen kaunotar! Hän on Liitu, 2-3 -vuotias tyttönen, joka etsii nyt ikiomaa loppuelämän kotiaan. Liitun painoarvio on 20 kg, ja hän on erittäin ihana ja ihmisystävällinen koira.
Liitun elämän alkutaival ei ole ollut prinsessalle sopiva millään muotoa, sillä hän on asunut tehdasalueella laumassa, eikä ole siten tietojemme mukaan koskaan saanut nauttia oman kodin lämmöstä tai oman ihmisen huomiosta. Ihana eläinsuojelija Daniela otti Liitun sterilointiin, eikä hänellä ollut enää sydäntä laittaa tyttöä takaisin tehtaalle, vaan hän odottaa kodin löytymistä GIA -tarhalla Bukarestissa.
Voi sitä onnekasta, joka saa Liitusta ystävän elämäänsä 🙂
Toisten koirien kanssa Liitu on kuitenkin omanarvonsatunteva, ja sopiikin ainoaksi koiraksi tai uroskoiran kaveriksi, mutta todennäköisesti ei samaan toisen tytön kanssa – perheessä voi olla vain yksi prinsessa 😀
Taustan vuoksi on myös huomioitava, että prinsessalla ei ole Suomeen tullessaan vielä kotikoiran taitoja kuten sisäsiisteyttä tai hihnassa kulkemisen osaamista, ja moni asia tulee olemaan hänelle pelottavaa, hän tarvitsee kärsivällistä opastusta uuden elämänsä saloihin.

Liitu on saapunut Suomeen kotihoitoon helmikuussa.

Mikäli kiinnostuit Liitusta niin voit täyttää suoraan adoptiohakemuksen jonka löydät täältä, tai halutessasi voit tiedustella lisää sähköpostitse woffa@woffa.fi

Kaikki Woffan kautta Suomeen tulevat koirat ovat steriloituja/kastroituja. Woffa Ry on sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.