Luffe


Ikä: s. 2/2023
Sukupu
oli: Uros, saapuu kastroituna Suomeen
Koko: n. 12-14 kg
Sijainti: New land ”MAP”, Romania
Saapunut tarhalle: Kevät 2023

Luffe, leikkaamaton uros (tulee leikattuna Suomeen), syntynyt arviolta 2/2023, n. 12-14kg

Ihana, lempeä ja kiltti Luffe asuu MAPin New Landilla. Pojalla on hökkitovereinaan myös Woffan kautta kotia etsivät aktiiviset veljekset Jafar ja Jaku. Aktiivisen kaksikon menoa Luffe mieluusti väistää, eikä lähde leikkiin mukaan.

Vieraat ihmiset Luffe tapaa avoimesti ja reippaasti. Poika on kiinnostunut ihmisistä, silityksistä sekä makupaloista. Luonteeltaan Luffe on rauhallinen, tasapainoinen, kiltti, lempeä ja rakastava. Luffe vastaanottaa mielellään silityksiä ja huomiota ja hetken päästä kipuaakin ihmisen syliin. Vaikka Luffe on rauhallinen, uskomme että pojasta saa lenkkikaverin myös pidemmille lenkeille.

New Landilla Luffe asuu koiralaumassa ilman ongelmia. Poika väistää tilanteita joissa ei halua olla, mutta ei komentele muita koiria.

Etsimme Luffelle kotia jossa poika saa tarvitsemansa ajan uuden elämän opetteluun. Uskomme Luffen sopivan toisen koiran kaveriksi tai ainoaksi koiraksi. Tärkeintä on, että Luffella olisi oma ihminen.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.