Lup-Lup


Ikä: s. 15.8.2023
Sukupu
oli: Uros, leikkaamaton
Koko: n. 12 kg
Sijainti: Pentu asuu eläinlääkärimme luona Romaniassa

Järjestömme jäsen oli syyskuussa kuukauden reissullaan Romaniassa ja yksi päivä julkiselle tarhalle tuotiin emokoira 6 pentunsa kanssa (emosta kuva alempana). Pennut olivat todella huonossa kunnossa ja sairastivat parvoa. Neljä pennuista menehtyi hyvin nopeasti ja vain 2 jäi eloon, joista toinen matkusti tarhanhoitajan luokse ja toinen, nykyisin Lup-Lup pääsi eläinlääkärimme luokse.

Lup-Lup taisteli parvoa vastaan ja hyvällä eläinlääkärimme hoidolla selvisi vaarallisesta taudista ja on nyt valmis etsimään kotia Suomesta. Lup rakastaan, suorastaan jumaloi eläinlääkärimme lasta ja hänelle etsitään kotia lapsiperheestä. Pentu on jo täysin sisäsiisti ja osaa olla koirakaverinsa kanssa hyvin yksin kotona. Alkuun saattaa itkeskellä omien ihmisten perään, mutta rauhoittuu nopeasti. Pentumaista kiellettyjen asioiden maistelua tapahtuu jos joutuu olemaan pitkiä aikoja yksin, mutta tätä saatu vähennettyä aktivointilelujen jättämisellä kotiin kun eläinlääkärimme on töissä. Pentu nukkuu yöt ihmisen vieressä sängyssä ja on tähän tottunut. Uudessa kodissa saman jatkuminen olisi erinomaista. Lup-lup asuu toisen, pienemmän koiran kaverina ja rakastaa leikkiä ja temmeltää pihalla kaverinsa kanssa. Myös lapsen kanssa touhuissa mukana olo on pojan mieleen ja pentu osaa hienosti erottaa mitkä lelut ovat lapsen ja mitkä hänen.

Etsimme pennulle kotia omakotitalosta tai rivitalosta omalla pihalla lapsiperheestä. Lup-lup on aktiivinen pentu josta kasvaa kookas koira. Emo on n. 30kg ja hänestä uskotaan kasvavan saman kokoinen. Olisi hienoa, jos vastassa olisi myös leikkisä ja aktiivinen koirakaveri, mutta Lup pärjää varmasti myös ainoana koirana. Jos oma koti löytyy, on pentu valmis matkustamaan maaliskuussa Suomeen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.