Maggi


Ikä: s. 1.6.2020
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 7 kg
Sijainti: Suomi

Pieni tyttö, silloin vielä pienempi pentu saapui Suomeen n. 8kk ikäisenä, ja matkusti suoraan Romaniasta omaan kotiin. Maggi oli alkuun todella jännittynyt ja monet asiat tyttöä pelotti, mutta ajan ja kärsivällisten omistajien kanssa neidistä muodostui oikein rakastava ja rakastettu kotikoira.

Nyt tytölle etsitään uutta kotia perheeseen syntyneiden kaksosten vuoksi, jotka ovat Maggin mielestä liikaa. Perhe on yrittänyt eläinlääkärin ohjeiden avulla kaiken jotta tytön elämästä kotona tulisi vielä jotain, sekä lääkitystä mietittiin, mutta Maggin olo ei ole helpottanut vaan päinvastoin, joten perhe teki raskaan päätöksen ja uuden kodin etsintä aloitetaan.

Perheen kertomana tytöstä:
”Maggi on kiltti, älykäs ja äärimmäisen hellyydenkipeä 3v leikattu tyttö. Hän on terve, energinen ja leikkisä. Kulkee nätisti hihnassa ja on sisäsiisti. Hän osaa istua, käydä maahan eikä ota ruokaa ilman luvan antamista. Ulko-ovista hän osaa kulkea ainoastaan kun saa siihen luvan. Hän ymmärtää valtavasti sanoja ja hämmästyttää aina älykkyydeltään.

Maggi tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta ihmiset hiukan pelottavat. Erityisesti miehet ja nopealiikkeiset lapset. Maggi on vieraiden seurassa varautunut ja arka. Maggi on tottunut matkailija ja hyppää autoon aina mielellään kun matkalle lähtö koittaa.

Maggin perheessä on ollut toinen koira lähes koko hänen Suomessa oloajan. Nyt perheeseen syntyi kaksosvauvat ja Maggin mielestä koti on nyt liian rauhaton. Maggille parhaiten sopisi yksineläjän tai pienen perheen seura ilman lapsia. Maggi on asunut kerrostalossa kaupungissa ja tottunut lenkkeilemään metsäpolkujen lisäksi myös kaupungin vilskeessä. Ei pelkää autoja eikä polkupyöriä. Traktorit ja lumiaurat pelottavat. Pärjää työpäivien ajan hienosti kotona. Rokotukset ovat juuri uusittu”

Tytölle etsitään loppuelämän rauhallista kotia, joko yksin tai rauhallisen ja kiltin koirakaverin kanssa. Ei lapsiperheeseen, eikä perheeseen missä ramppaa joka päivä eri vieraita, sillä Maggi tarvitsee rauhallisen ympäristön missä voi kokea olonsa taas turvalliseksi.

Maggilla on stressitasot nyt hyvin korkealla, ja tulevan perheen täytyy tiedostaa että niiden laskemiseen menee usein hieman aikaa. Tyttö ansaitsee nykyisten omistajien lailla kärsivälliset, hellät ja rauhalliset otteet, jotta luottamus uuteen perheeseen syntyy. Koiraa ei tule pakottaa mihinkään, ja on osattava antaa kotiutuvalle koiralle tilaa ja aikaa.

Paljon videoita tytöstä Facebookissa Woffan sivuilla.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.