Malina

Malina
Ikä: n. 1-vuotias
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 8 – 9 kg
Sijainti:
Suomessa.

Malinalle etsitään kotia tai kotihoitopaikkaa. Malina saapui Suomeen 2.3.2023.

Nykyisen kodin kertomaa:
Malina on tyttö täynnä kultaa. Meidän lyhyen yhteisen matkan aikana Malinasta on kuoriutunut mitä optimistisin, kiltein ja sosiaalisin nuori koira.
Malina muodostaa nopeasti luottamussuhteen ihmiseen, on miellyttämisenhaluinen ja hakee kovasti tukea ihmiseltä vaikeissa tilanteissa. Malina vaikuttaa myös kovin koirasosiaaliselta ja on suhtautunut meidän toiseen kovastikin ärhentelevään koiraan sopuisan kiinnostuneesti. Malina vaikuttaa myös kovin leikkisältä tapaukselta. Tulevassa kodissa Malina nauttisi koiraseurasta, mutta pärjäisi varmasti myös yksinään.

Yksinolot sujuvat jo todella hienosti. Malina haukkuu jonkin verran kutsuessaan ihmistä leikkiin tai halutessaan rapsutuksia, muttei vaikuta kuitenkaan kovin haukkuherkältä. Malina ei myöskään vaikuta lähes ollenkaan resurssiherkältä. Malinalla on vielä paljon kotiutumisstressiä, joten tulevassa kodissa olisi tärkeää pitää huolta Malinan stressitasojen laskusta.

Malinaa jännittää vielä valjaiden laitto, eikä osaa vielä kulkea hihnassa/ole täysin sisäsiisti. Sisätiloissa hän kuitenkin tekee tarpeensa aina alustoille ja alkaa jo hiljalleen hoksaamaan sisäsiisteyden konseptia.

Kaikenkaikkiaan Malina vaikuttaa tottumattoman ulkokuoren alla varsin mutkattomalta ja tasapainoiselta koiralta, joka vaan tarvitsee aikaa ja hyviä kokemuksia maailmasta.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.