Mango

Mango on elänyt Madan kanssa pennusta saakka. Kun Mada löysi Mangon, hän sairasti Parvo-virusta ja taisteli elämästään. Mango oli kuitenkin tarpeeksi vahva voittaakseen tämän kamalan, tappavan taudin ja niin hän päätyi Madan luokse asumaan. 

Mango on toiminut verenluovuttajana ja pelastanut sillä usean koiran hengen. Mango on aina pitänyt huolta kaikista tarhalla asuvista eläimistä. Hän hoiti ja kävi suukottamassa tarhalla asuvia pupuja, possua ja kissoja mutta kaikkein eniten hän rakasti siellä asustavaa vuohea. Hänen oli jopa päästävä vuohen viereen nukkumaan, ettei vuohi tuntisi oloaan yksinäiseksi. 

Mango asustaa tällä hetkellä tarhalla kahden uroksen kaverina. Mango on kova tyttö juttelemaan hänen omalla tyylillään. Hänelle etsitäänkin kotia ensisijaisesti omakotitalosta jossa olisi aidattu piha-alue. Hän rakastaa ulkoilla ja pitää vahtia. Mango on 6 vuotias ja painaa 25 kg.

Mikäli kiinnostuit Mangosta niin voit täyttää suoraan adoptiohakemuksen jonka löydät täältä, tai halutessasi voit tiedustella lisää sähköpostitse woffa@woffa.fi

Kaikki Woffan kautta Suomeen tulevat koirat ovat steriloituja/kastroituja. Woffa Ry on sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.