Maxine


Ikä: Synt. 6/23
Sukupuoli
: Narttu, leikkaamaton
Koko:
n. 7kg
Sijainti: Margaretan eläinsuoja, Romania
Saapunut tarhalle:
Kesällä 2023

Maxine, n.5kk & 7kg steriloimaton narttupentu.

Maxine ja hänen veljensä ovat löytyneet Romanialaiseen tapaan hylättyinä kadulta, ja Margaretan ystävä otti heidät talteen ja kysyi eläinsuojelijaltamme apua. Pennut päätyivät tarhalle ja ovat nyt valmiita etsimään omaa loppuelämän kotia. Järjestömme jäsen tapasi kaksikon syyskuussa 2023.
Maxine on erittäin sosiaalinen, ihmisrakas ja touhukas pentu, joka rakastaa temmeltää vapaana pihalla veljensä ja muiden koirien kanssa. Pentu tulee toimeen jokaisen lauman koiran kanssa hienosti ja on alistuva. Vaikka leikit aidatulla pihalla ovatkin mieleen, rauhoittuu pentu kuitenkin nopeasti.

Maxinelle etsitään kotia, missä ollaan valmiita pennun tuomiin haasteisiin. Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan 9.12. Suomeen, jos vain se oma koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi. Maxinella ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Pentu ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei tarvitse hätääntyä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Maxine, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.
Etsimme pennulle kotia joko ainoana koirana, tai kiltin ja leikkisän koirakaverin seurana. Maxinen sosiaalisen luonteensa ansiosta myös isompien ja rauhallisten lapsien perhe voisi olla vaihtoehto, sekä kerrostalo. Tytöstä arvioidaan kasvavan keskikokoinen koira.

Maxine tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei steriloida vielä Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan leikkauttamisen ensimmäisten juoksujen jälkeen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.