Mia – Minut on varattu!

Mia
Ikä: n. 1-vuotias
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 7 kg
Sijainti: Giurgiu Public Shelter, Romania
Saapunut tarhalle: 3/2023

Mia löydettiin veljensä Nilon kanssa Bukarestin ulkopuolelta kadulta maaliskuun 2023 alussa. Eläinsuojelija Margareta oli kuullut ystävältään kaksikosta, jotka pyörivät samalla alueella. Margareta oli yrittänyt muutaman päivän ajan löytää kaksikolle apua, paikkaa jossa saisi olla turvassa. Apua ei kuitenkaan löytynyt ja Margaretan ystävä soitti, että kaksikko on vaarassa jäädä auton alle, sillä ovat alkaneet liikkumaan keskellä valtatietä. Margareta päätti ottaa sisarukset eläinsuojalleen, vaikka paikkoja tai tilaa ei ollut.

Sisarukset olivat laihoja ja nälkiintyneitä saapuessaan eläinsuojalle. Molemmat olivat täynnä kirppuja ja punkkeja. Mia on alusta asti ollut älyttömän reipas ja rohkea uusien ihmisten kanssa. Tyttö haluaisi olla silitettävänä jatkuvasti. Mia tykkää leikkiä veljensä Nilon kanssa ja kaksikolla vauhtia piisaakin. Luonteeltaan Mia on kiltti, rohkea ja sosiaalinen pentu.

Etsimme Mialle kotia, jossa tyttö saa tarvitsemansa ajan uuden elämän totutteluun. Uskomme, että Mia sopeutuu toisen koiran kaveriksi, tai ainoaksi koiraksi.

Mialla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Mia ei osaa kävellä hihnassa, eikä olla sisäsiisti. Mia ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Mia, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.