Micky – Minut on varattu!


Ikä: synt. n. 7/2023
Sukupu
oli: narttu, leikkaamaton
Koko: n. 13-15 kg
Sijainti: Margaretan tarha, Romania
Saapunut tarhalle: 10/2023

Micky on löytynyt syksyllä 2023 pellolta läheltä Bukarestia. Micky on tarhan uusimpia asukkaita kaverinsa Bellen kanssa ja heidät oli löydetty pellolta Margaretan ystävän toimesta, joka piti pentuja itsellään ennen kuin Margaretan eläinsuojalle vapautuisi lisää tilaa. Eläinsuojalla Micky viettää päivänsä leikkien ja aikaa viettäen ystävänsä Bellen kanssa, joka etsii myös kotia Woffan adoptio-ohjelmassa.

Luonteeltaan Micky on vielä hyvin pentumainen. Leikkiessä pienet naskalihampaat kolahtelevat ihmisten käsiin hyväntahtoisena leikkinä. Tyttö on vauhdikas, reipas, avoin, aktiivinen ja rohkea. Micky on sosiaalinen vieraita ihmisiä, kun muita koiria kohtaan. Tyttö antaa myös vieraiden ihmisten nostaa syliin ja käsitellä hienosti. Sylissä alkaa toki pentumainen riekkuminen ja ihminen saa olla hereillä, että tyttö ei tipahda. 

Etsimme Mickylle aktiivista kotia, jossa on kiinnostusta ja halua touhuta koiran kanssa erilaisia asioita. Uskomme Mickyn sopivan toisen koiran kaveriksi, tai ainokaiseksi. Uskomme Mickyn sopivan myös lapsiperheeseen.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.