Millie


Ikä: s.2020
Sukupu
oli: Narttu, steriloitu
Koko: n. 15-20 kg
Sijainti: Ramonan eläinsuoja, Romania

Kun järjestömme jäsenet käyvät Romaniassa, jää heillä aina sadoista koirista muutama mieleen enemmän kuin muut. Näin kävi Millielle, joka sulatti järjestömme jäsenen sydämen kultaisen luonteensa ansioista. Millie on erittäin kiltti, ihmisrakas ja kaikkien koirien kanssa toimeen tuleva Malinoita muistuttava tyttö. Koira ei tarhalla hauku juurikaan yhtään, ainoastaan välillä muiden koirien haukkumiseen liittyy, mutta harvoin. Millie on hänen tarhassaan se johtava narttu, joka ottaa kaikki uudetkin asukkaat hienosti vastaan, kunhan muut koirat kunnioittavat hänen asemaa. Vaikka Millie ei haasta tarhalla riitaa kenenkään kanssa ja osoittaa muille olevansa johtaja ilman tappeluita, adoptoidaan tyttö joko ainoaksi koiraksi, tai kiltin uroksen seuraksi. Nyt tyttö asuu niin narttujen kuin urosten kanssa ja antaa muiden syödä ruokakipoista ongelmitta, mikä on myös yksi hieno piirre tarhan johtajassa, sillä joskus lauman johtajat alistavat muita niin paljon, että eivät päästä heitä syömään/juomaan ja tästä syystä heitä joudutaan eristämään muista koirista… Millie jakaa myös luut ja raakalihan muiden kanssa ongelmitta.

Kun ihminen astuu tarhaan, heiluu Millien häntä niin paljon että välillä näyttää kuin koko koira lähtisi lentoon, mutta ihmisen istahtaessa tytön viereen, rauhoittuu hän nopeasti ja alkaa pyytämään surullisilla silmillä ja hennosti tassun ihmisen kädelle laittamalla rapsutuksia. Kun rapsutukset lakkaavat, nostaa Millie taas tassun ja yrittää hellästi pyytää niitä lisää. Hänellä olisikin yksi toive; löytää vihdoin se oma perhe joka jaksaa touhuta tytön kanssa, mutta myöskin rapsuttaa häntä loputtomasti❤️

Millielle etsitään perus aktiivista kotia. Kissojen kanssa olemisesta ei ole kokemusta.
Jos oma koti löytyy, on tyttö valmis matkustamaan 14.12. Suomeen.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen. Koiratarhalla koirilla ei ole myöskään mitään aktiviteetteja, eikä etenkään mitään purtavaa hampaille. Tulevan perheen tulee myös ymmärtää, että koira ei ole välttämättä vuosiin päässyt pureskelemaan mitään muuta kuin huonolaatuista ruokaa ja tarhan kaltereita, joten koirien hampaissa saattaa olla esimerkiksi hammaskiveä, jonka adoptoija sitoutuu hoidattamaan kotiutumisen jälkeen Suomessa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.