Mini

Mini

Mini on löydetty emonsa ja 2 siskonsa kanssa pellolta haahuilemasta. Pentue kuljetettiin Bukarestiin asumaan eläinsuojalle.

Mini on pieni, n. 5- 7kg kokoinen leikattu tyttö. Mini on ujo, mutta todella kiltti ja rakastettava. Aktiivimme tapasivat minin lokakuussa 2022. Tunnin mittaisen vierailun aikana Mini uskaltautui jo hakemaan nameja ja vähän paijauksia täysin vierailta ihmisiltä. Minin emo ja toinen siskoista on jo matkustaneet Suomeen omiin koteihinsa ja nyt toivoisimmekin että myös nämä kaksi sisarusta läytäisivät itselleen omat kodit.

Mini ottaa paljon tukea sisaruksestaan, joten toiveissa olisi että Minille löytyisi koti jossa on reipas koirakaveri, tai että tuleva perhe jaksaisi panostaa kotiutusprosessiin antamalla tytölle aikaa tottua uuteen muutokseen.

Mini asuu sisätiloissa, mutta ei silti ole esimerkiksi sisäsiisti. Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan joulukuussa, jos vain se oma rakastava koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi. Vaikka Mini asuu sisällä, lähtee hän, kuten jokainen muukin tarhakoira nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit tytöstä, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Mini tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Tautitesteistä voit lukea täältä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.