Mouse – Minut on varattu!


Ikä: n. 2,5 – vuotias
Sukupu
oli: Uros, leikattu
Koko: max 4 kg
Sijainti: MAP, Romania
Saapunut tarhalle: 4/2023

Mouse, hieman arka n.2,5 vuotta vanha pienen pieni poika, joka painaa max 4 kg. Hän ei uskaltanut tulla hakemaan namia kädestä, vaikka oli ihmisistä kiinnostunut. Mieli teki tulla, mutta pelko vei voiton. Hän tuli kuitenkin sisätilasta ulos katsomaan meitä. Mouse löytyi juna-asemalta hylättynä, mistä poika jatkoi matkaansa kohti parempaa elämää. Hän asuu nyt MAP -tarhalla, jossa hän on ollut vasta kuukauden.

Mouselle etsitään kotia missä saisi olla reippaan pienen koirakaverin seurana, tai ainoana koirana rauhallisessa perheessä. Poika luovutetaan spesiaaliadoptiona, sillä jaloissa on kasvuhäiriö joka saattaa aiheuttaa tulevaisuudessa eläinlääkärikuluja.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.