Niilo


Ikä: n. 2-vuotias
Sukupu
oli: Uros, leikattu
Koko: n. 25 kg
Sijainti: MAP, Romania

Niilo on arviolta 2-vuotias ja 25-kiloinen corgin mallinen kastroitu pitkulapoika joka ETSII KOTIA/KOTIHOITAJAA!

Niilo asui julkisella tarhalla, mutta muutti tänään pojan kannalta onnellisen vahingon takia uudelle MAP-tarhalle, missä paikat ovat myös aivan täynnä ja pojan olisi pakko löytää elokuun kuljetukseen joko oma loppuelämän koti tai kotihoitaja. (Kuvat ovat toukokuulta vielä julkiselta tarhalta).

Niilo muutti tänään täysin uuteen laumaan vieraiden koirien keskelle, ja on jo nyt sujahtanut porukkaan hienosti. Niilo ei ärhentele tai aiheuta muutenkaan ongelmia kenenkään kanssa, ja onkin todella hyväkäytöksinen kaveri. Aktiivimme näkivät pojan toukokuun reissullaan ja kertovat seuraavasti;

”Magda ohjasi meidät tämän kuvan kaverin luo toiveissa, että hänelle löytyisi Suomesta koti. Poika on sen verran itsenäinen, että pärjää varmasti ainoana koirana, mutta reipas ja kiltti koirakaveri voisi myös olla hyvä. Niilo tulee häkkikavereiden kanssa hienosti toimeen, ja pystyy jakaa ihmisen tarjoamat herkut tappeluitta. Muut kaverit hieman ujosti taaempaanta seuraavat ihmistä, mutta Niilo olisi kovasti jo tulossa touhuihin mukaan. Poika on niin kiltti, avoin ja sosiaalinen koira, että hänet luovutetaan myös perheeseen, missä on kouluikäisiä lapsia.
Mitä ihanin kaveri jollekin löytyy juuri tästä.”

Julkisella tarhalla kasvaneet/eläneet koirat elävät jatkuvassa stressissä. Tarhalla ei ole juurikaan hiljaisia hetkiä, koirat eivät pääse minnekkään pakoon meteliä, häkkitovereita, kylmyyttä tai jopa tappeluita. Etenkin näiden koirien kohdalla on erityisen tärkeää huomioida se, kuinka käytös tarhalla saattaa muuttua koiran kotiuduttua. Tarhalla sosiaalinen ja avoin koira saattaa olla kotona pelokas ja arka, kun taas tarhalla nurkassa kyhjöttävä tärisevä pieni huomaamaton käärö saattaa olla samantien kotona kun aina olisi sielä asunut.

Kaikkien koirien kohdalla luonnekuvauksemme ovat vain tarhalla esiintyvän käytöksen pohjalta rakennettu, eikä tuleva koti saa odottaa tai olettaa koiran osaavan mitään kotikoiran elkeitä. Kotiutuminen saattaa kestää pahimmillaan jopa vuosia, ja jokainen koira ansaitsee kärsivällisen perheen, missä ollaan valmiita etenemään koiran ehdoilla.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.