Nilo -Minut on varattu!

Nilo
Ikä: n. 1-vuotias
Sukupu
oli: Uros, leikattu
Koko: 7 kg
Sijainti: Margaretan eläinsuoja, Romania
Saapunut tarhalle: 3/2023

Nilo löydettiin siskonsa Mian kanssa Bukarestin ulkopuolelta kadulta maaliskuun 2023 alussa. Eläinsuojelija Margareta oli kuullut ystävältään kaksikosta, jotka pyörivät samalla alueella. Margareta oli yrittänyt muutaman päivän ajan löytää kaksikolle apua, paikkaa jossa saisi olla turvassa. Apua ei kuitenkaan löytynyt ja Margaretan ystävä soitti, että kaksikko on vaarassa jäädä auton alle, sillä ovat alkaneet liikkumaan keskellä valtatietä. Margareta päätti ottaa sisarukset eläinsuojalleen, vaikka paikkoja tai tilaa ei ollut.

Sisarukset olivat laihoja ja nälkiintyneitä saapuessaan eläinsuojalle. Molemmat olivat täynnä kirppuja ja punkkeja. Nilo on alusta asti ollut älyttömän reipas ja rohkea uusien ihmisten kanssa. Poika haluaisi olla silitettävänä jatkuvasti. Nilo tykkää leikkiä siskonsa Mian kanssa ja kaksikolla vauhtia piisaakin. Luonteeltaan Nilo on kiltti, rohkea ja sosiaalinen pentu.

Etsimme Nilolle kotia, jossa poika saa tarvitsemansa ajan uuden elämän totutteluun. Uskomme, että Nilo sopeutuu toisen koiran kaveriksi, tai ainoaksi koiraksi.

Nilolla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Nilo ei osaa kävellä hihnassa, eikä olla sisäsiisti. Nilo ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Nilo, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.