Otto

Otto-pojasta oma koira sinulle?

Otto on 1,5-vuotias leikattu uros, joka asustelee Nokialla. Suomeen Otto saapui viime kesänä. Herran strategiset mitat ovat 40 senttiä korkeutta ja 10 kiloa painoa. Pelkkää lihasta toki, jos koira-herralta itseltä asiaa kysytään.

Otto on kiltti ja lojaali koira, jolla piisaa energiaa, mutta samaan aikaan myös halua oppia uusia asioita. Otto on jo kokenut herra hoitotoimenpiteiden saralla ja niinpä hän antaa ihmisen leikata kynnet, harjata ja pestä komean turkkinsa ilman minkäänlaisia mutinoita.

Otto on hieman varauksellinen toisten koirien ja pienten lasten seurassa. Tuttujen koirien kanssa elo sujuu, mutta välillä herran mustankipeys pulpahtaa pintaan ja iskee harmitus muiden saamasta huomiosta Ottoa jännittää uusien ihmisten kohtaaminen, mutta oman porukan kesken herra on mitä rennoin ja hellyydenkipeä nallekarhu.

Valitettavasti aitaamattomalla alueella Ottoa ei voi pitää vapaana, sillä nenä ottaa voiton ja vie herran liian kauas. Menohaluja piisaa välillä myös hihnan kanssa, joten harjoitukset nätisti kulkemiseen ovat paikallaan. Näiden harjoitusten lisäksi Otto on valmis harrastamaan montaa muutakin asiaa uuden omistajansa kanssa. Heti tulee mieleen ainakin metsässä lenkkeily, pallo- ja vetoleikit.

Otto on hieman herkkäluonteinen kaveri, ja niinpä hän stressaa rauhattomassa ympäristössä. Lisäksi Oton vatsalle eivät sovi kana- tai vehnäruuat. Niistä herra saa vatsanpuruja ja oireilee löysällä vatsalla ja ilmaan päästettävillä hajupommeilla…

Summa summarum tämä valloittava koiraherra etsii tasapainoista ja rauhallista aikuiskotia, jossa herra saa olla ainoana silmäteränä ja hänelle annetaan aikaa oppia tuntemaan ihmiset ja talon tavat. Omakotitalo olisi huippu juttu, mutta rivitalokin omalla pihalla herralle voisi sopia.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Tautitesteistä voit lukea täältä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.