Paavo

Paavo
Sukupu
oli: Uros
Koko: n. 10 kg
Sijainti: Suomi


PAAVOLLE ETSITÄÄN KIIREELLISESTI KOTIA TAI KOTIHOITOPAIKKAA OMAKOTITALOSTA!

Paavo saapui Suomeen vasta alle viikko sitten, torstaina 2.3. Poika on saanut harjoitella vasta alle viikon kotikoiran elämää ja Paavolla on stressitasot vielä korkealla, joka on ilmennyt vilkkaana käytöksenä ja haukkumisena. Paavo ei vastannut perheen odotuksia ja siksi pojalle etsitään nyt kiireellisesti omaa kotia tai kotihoitopaikkaa omakotitalosta.

Kodin kertomaa Paavosta
”Paavo on energinen koira jolla olisi antaa paljon rakkautta sopivalle perheelle. Koti jossa olisi paljon kärsivällisyyttä ja kavereita olisi Paavolle mainio. Paavo on Suomeen tultuaan ollut kovin ahdistunut kerrostalon äänistä, ja haukkuu ja itkee niiden vuoksi kovasti etenkin yöllä. Olisi siis hyvä jos Paavo löytäisi kodin hiljaiselta alueelta ja perheen jolla on energiaa leikkiä ja tehdä paljon hänen kanssaan. Hän pitää leluista paljon, mutta leikin on helppo lähteä käsistä ja Paavolla on vaikeuksia rauhoittua.

Paavo on todella nopea oppimaan ja helppo motivoida ruualla silloin kun se Paavolle itselle sopii. Paavo on hieman itsepäinen koira joka pitää pienestä pienestä ”tihutyöstä”, eli esim. sukat kannattaa pitää hyvässä piilossa ja matot saattavat välillä löytyä toisesta huoneesta.
Hihnassa osaa Paavo kulkea mainiosti illasta ja aamusta kun ulkona on aivan hiljaista, mutta päivällä äänet ovat liikaa ja yleensä pysähdymmekin ulko-oven eteen. Hän antaa käsitellä, harjata, leikata kynnet yms. erittäin hyvin, mutta suihku on hänelle pelottava. Myös imuri ja kodinkoneet tuottavat ahdinkoa, ja Paavo pysytteleekin ne päällä ollessa sohvalla turvassa. Tuntemattomat ihmiset ovat myös hieman pelottavia, mutta tutustuu melko nopsaa muihinkin ihmisiin. Paavo on erittäin rakastava ja ihana koira joka tarvitsee erilaisen ympäristön.”

Paavolla kolibakteeri ja sikaripunkki, joihin on lääkitys kesken.

Mikäli kiinnostuit Paavosta, täytäthän adoptiohakemuksen sivuiltamme ja lähetä se meille sähköpostilla woffa@woffa.fi