Pilvi


Ikä: s. arviolta 12/2022
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 10 – 12 kg
Sijainti: Romania
Saapunut tarhalle: 12/20
22

Jouluaatto 2022 oli kylmä ja armoton Giurgiun pikkukaupungissa, kun neljä pientä sielua joutui kohtaamaan maailman julmuuden heti ensimmäisinä hetkinään. Pahvilaatikko, jonka sisällä heidät oli hylätty, oli ainoa heille tuttu paikka, kun heidät löydettiin Giurgiun kunnallisen tarhan ovelle jätettyinä.

Pienet silmät tuijottivat epävarmuuden täyttämää maailmaa. Joulun taianomainen henki oli kaukana näiden neljän pennun elämästä, kunnes eläinsuojelija Magda saapui paikalle.

Magdan sydän särkyi nähdessään hylätyt pennut. Hän tiesi, että nämä pienet olennot ansaitsivat mahdollisuuden onnelliseen elämään. Päätös oli tehty: hän ottaisi nämä neljä sisarusta omalle tarhalleen, New Landiin, antaakseen heille turvallisen ympäristön. Pian pentujen silmissä alkoi näkyä rohkeutta ja luottamusta, kun he ymmärsivät, että heidät oli pelastettu.

Viikkojen kuluessa New Landilla kaikui iloinen haukku, kun neljä sisarusta leikki keskenään. He jakoivat yhteisen menneisyyden, mutta tulevaisuus oli täynnä mahdollisuuksia ja rakkautta. Elämä opetti heille, että vaikka alku saattaa olla vaikea, rakkaus ja huolenpito voivat muuttaa kaiken. Enää puuttui oma koti.

Pilviä vieraat ihmiset vielä vähän jännittävät. Tyttö hakee nameja kädestä ja antaa pienet nuolaisut kädelle. Pilvi on luonteeltaan rauhallinen, vaikka innostuu myös leikkeihin sisaruksien kanssa. Jännittävissä tilanteissa Pilvi seurailee muiden touhua ensin etäämmältä, ennen kuin tulee itse paikalle. Tyttö on kiltti, lempeä ja alistuvainen.

Etsimme Pilville kotia jossa olisi reipas koirakaveri odottamassa. Edellytämme perheeltä ymmärrystä ujon koiran sielunelämää kohtaan. Pilvi tarvitsee kodin, jossa kotiutuminen suoritetaan koiran ehdoilla, ei ihmisen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.