Poku, 2v kastroitu uros.

Poku löydettiin yhdessä tarhakaverin Dollyn kanssa haahuilemasta kaduilta, ja he antoivat samantien eläintensuojelijalle Magdalle kiinni, josta heidän matka kohti turvaa alkoi.

Poku on todella ihmisrakas, ja tulee toimeen tarhalla muiden koirien kanssa. Kissoista ei kokemusta. Jos onni sua, ja Poku löytää loppuelämän kodin, on hän valmis matkustamaan syyskuussa suomeen.

Poku painaa n. 4-5kg, elikkä poika on todellakin juuri täydellisesti syliin mahtuvaa sorttia.

Pokun tulevalta perheeltä vaaditaan aikaa ja kärsivällisyyttä opettaa poika kotikoiran tavoille. Sillä ei ole luultavasti mitään käsitystä mitä meinaa sisällä asuminen, tai mitkä ovat valjaat. Tarhakoiralta ei tule olettaa/vaatia minkäänlaisia taitoja kun hän saapuu. Kotiutuminen voi viedä kuukausia aikaa, ja perheen tulee olla sitoutunut, koska yksikään katukoira ei ansaitse tulla jälleen hylätyksi.

Mikäli olet harkinnut koiran ottamista tarkkaan, olet kiinnostuit Pokusta, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen Woffan nettisivujen kautta.

Poku tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät osoitteesta:

Tautitesteistä voit lukea osoitteesta:

TUTUSTUTHAN näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.