Rachel n. 3kk narttupentu 💛

Rachel on pelastettu yhdessä 7 sisaren kanssa pentujen emon omistajalta, joka oli soittanut eläinsuojelijallemme, että hävittää pennut omin keinoin jos heitä ei haeta pois. Koska kaikki 8 pentua eivät millään mahtuneet täynnä olevalle tarhalle, muutti ainoastaan nämä 4 pentua sinne, ja toiset 4 pentua sijoitettiin eläinsuojelijamme ystävälle. Osalla pennuista on leikattu hännät irti syystä, mitä me emme kukaan tiedä…

Rachel elää tarhalla normaalin pennun tavoin ja aika kuluu leikkien, syöden, juoden ja nukkuen. Rachel on kiltti ja ystävällinen pentu, joka suhtautuu ihmisiin avoimesti ja viihtyy siliteltävänä.

Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan maaliskuussa, jos vain se oma rakastava koti löytyisi, mistä ei enää ikinä joudu tulla hylätyksi. Hänen kokoarvio on keskikokoinen, mutta arviot ovat aina arvioita.

Rachelilla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa, olla sisäsiisti, tai kokemusta sisällä asumisesta. Pentu ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Rachel, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit pennusta, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen täällä:

http://www.woffa.fi/adoptio/koiran-adoptiosta/

Rachel tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei voida steriloida vielä Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan leikkauttamisen Suomessa.

Koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät täältä:
https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/

Tautitesteistä voit lukea täältä:
https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/woffan-koirilta-testattavat-taudit/

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.