Reco

Reco on syntynyt 20.11.2021 ja painaa noin 25 kg. Reco on leikkaamaton uros, mutta menossa kastroitavaksi.

Reco on pian vuoden päivät harjoitellut kotikoiran elämää ja sen pojasta huomaakin! Reco matkusti Romaniasta Suomeen kotihoitoon maaliskuussa 2022 ja pian uusi koti löytyikin. Valitettavasti Reco palautui koirasta johtumattomista syistä yhdistyksen kotihoitajalle etsimään loppuelämän kotia. Reco on tavattavissa Turussa.

Reco on aktiivinen ja leikkisä uros, jolla on peruskäskyt hallussa ja kotikoiran taidot takataskussa. Poika on tarkkaavainen ja oppivainen koira, joka ottaa hyvin kontaktia ihmiseen. Reco omaa hyvät käytöstavat ja on miellyttämisen haluinen koira. Reco on loppujen lopuksi vähään tyytyväinen, joka ansaitsee tulla rakastetuksi perheenjäseneksi. Yksinolemisen ja sisäsiisteyden kanssa ei ole ollut ongelmia.
Recolta sujuu lenkkeillessä toisten koirien ohitukset mallikkaasti, autoilu on mutkatonta ja poika palkkautuu hyvin nameilla. Reco pysyy hienosti vapaana ja ottaa vähän väliä kontaktia ihmiseen. Poika on kotihoidossa kerrostalossa, eikä piittaa rappukäytävän äänistä.

Reco tulee hyvin toimeen toisten koirien ja kissojen kanssa ja ihanteellista olisikin, jos tulevassa kodissa olisi Recolle vanhempi koirakaveri. Recoa ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Recon passi sekä paperiasiat ovat kunnossa.Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Tautitesteistä voit lukea täältä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.