Tarhanimeltään Reina, nykyään Martta noin 7kk leikkaamaton narttupentu 💛

Reina, nykyään Martta, on pelastettu yhdessä 7 sisaren kanssa pentujen emon omistajalta, joka oli soittanut eläinsuojelijallemme, että hävittää pennut omin keinoin jos heitä ei haeta pois. Koska kaikki 8 pentua eivät millään mahtuneet täynnä olevalle tarhalle, muutti ainoastaan nämä 4 pentua sinne, ja toiset 4 pentua sijoitettiin eläinsuojelijamme ystävälle. Osalla pennuista on leikattu hännät irti syystä, mitä me emme kukaan tiedä.

Martta on tullut Suomeen 17.3.2022 ja on nyt kotihoidossa Tampereella odottamassa oman kodin löytymistä. Martta painaa nyt noin 13kg ja suurien tassujen perusteella, Martasta kasvaa todennäköisesti iso koira. Martta on pennun tavoin leikkisä ja utelias, ja on aina siellä missä ihmiset ovat. Martta on suloinen härvääjä, joka on myös siinä iässä, että kaikki kielletty kiinnostaa. Kotihoidossa perheen toinen koira on ollut iso tuki ja turva Martalle. Kotona ja ulkona Martta leikkii reippaasti perheen toisen koiran kanssa. Martta suhtautuu vielä varauksella uusiin ihmisiin ja ottaa aikansa ennenkuin antaa vieraan ihmisen tulla lähelle. Myös lapset ovat olleet Martasta vielä jännittäviä. Vieraita koiria Martta ei niin paljoa jännitä, ja muutamat leikit onkin toisten koirien kanssa jo vaihdettu. Martasta parasta on kuitenkin olla oman ihmisen lähellä ja hakea hellyydenosoituksia.

Martta asustelee omakotitalossa, jossa on toinen koira kaverina. Yksinolot on sujuneet hienosti ja Martalle etsitäänkin kotia omakotitalosta, jossa on pihaa temmeltää sekä toinen koira kaverina. Kaiken kaikkiaan Martta on herkkä, energinen ja aivan ihana pentu. Marttaa voi tulla tapaamaan kotihoitopaikkaan Tampereelle.

Mikäli kiinnostuit pennusta, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen täällä:

http://www.woffa.fi/adoptio/koiran-adoptiosta/

Tämä pentu tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei voida steriloida vielä Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan leikkauttamisen Suomessa.

Koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät täältä:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/

Tautitesteistä voit lukea täältä:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/woffan-koirilta-testattavat-taudit/

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.