Remu – Minut on varattu!

Remu
Ikä: n. 2-vuotias
Sukupu
oli: Uros, leikattu
Koko: n. 10 – 13 kg
Sijainti: Giurgiu Public Shelter, Romania
Saapunut tarhalle: 6/2022

Aktiivimme tapasivat Remun Giurgiun julkisella tarhalla tammikuussa 2023. Poika on saapunut tarhalle kesällä 2022. Remu on alkujaan yksi kadulle hylätyistä kotikoiran pennuista. Pennut elivät yhdessä samalla alueella, kunnes Remu siirrettiin tarhalle.

Remu on luonteeltaan rauhallinen ja kiltti. Vieraat ihmiset poika otti vastaan aluksi vähän ujostellen. Remu antoi ensin tilaa innokkaammille häkkitovereille, mutta nopeasti rohkaistui tulemaan itsekin tutustumaan vieraisiin ihmisiin. Remu antaa hienosti silittää ja koskea. Alkujännityksen jälkeen Remu alkoi hakemaan huomiota ja nameja myös oma-aloitteisesti. Remu antaa tilaa innokkaammille koirille ja odottaa omaa vuoroaan tulla huomatuksi.

Remu asuu samassa häkissä kahden tytön kanssa ja koirat tulevat keskenään hienosti toimeen.

Etsimme Remulle kotia, jossa on kiinnostusta kotiuttaa pojasta kunnon kansalainen. Uskomme, että Remu voisi hyötyä reippaan koirakaverin seurasta.

Julkisella tarhalla kasvaneet koirat elävät jatkuvassa stressissä. Tarhalla ei ole juurikaan hiljaisia hetkiä, koirat eivät pääse minnekkään pakoon meteliä, häkkitovereita, kylmyyttä tai jopa tappeluita. Etenkin näiden koirien kohdalla on erityisen tärkeää huomioida se, kuinka käytös tarhalla saattaa muuttua koiran kotiuduttua. Tarhalla sosiaalinen ja avoin koira saattaa olla kotona pelokas ja arka, kun taas tarhalla nurkassa kyhjöttävä tärisevä pieni huomaamaton käärö saattaa olla samantien kotona kun aina olisi sielä asunut.

Kaikkien koirien kohdalla luonnekuvauksemme ovat vain tarhalla esiintyvän käytöksen pohjalta rakennettu, eikä tuleva koti saa odottaa tai olettaa koiran osaavan mitään kotikoiran elkeitä. Kotiutuminen saattaa kestää pisimmillään jopa vuosia, ja jokainen koira ansaitsee kärsivällisen perheen, missä ollaan valmiita etenemään koiran ehdoilla.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.