Reni n.3kk urospentu

Reni, Rianna ja Roi ovat sisaruksia. Pennut ovat löydetty yhdessä emonsa kanssa kadulta, hylättyinä. Eläinsuojelijamme Magda otti heidät suojaan tarhalle. Nyt jokaisella on tilaisuus uuteen elämään� Pennut ovat valmiita matkustamaan syyskuussa Suomeen.

Reni on vauhdikas pienokainen, joka pennun tavoin leikkii, syö ja nukkuu. Reni tulee hyvin toimeen muiden koirien, kuin ihmistenkin kanssa. Reni on kaikin puolin valloittava ja iloinen poika. Pennusta annettu kokoarvio on aina arvio. Emoonsa verrattuna voimme olettaa Renistä kasvavan pienehkö/keskikokoinen koira. Pentujen isästä ei ole tietoa.

Renin saapuessa Suomeen, siltä ei saa olettaa, eikä vaatia mitään. Reni ei osaa ennestään kotikoirantaitoja. Uuteen elämään sopeutuminen voi viedä aikaa. Tulevan kodin täytyy siis olla valmis sitoutumaan ja olemaan kärsivällinen. Ennen kaikkea täytyy ymmärtää antaa aikaa. Näille pienille elämässä tapahtuu valtava muutos.

Reni tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei voida kastroida Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan leikkauksen Suomessa.

Mikäli kiinnostuit Renistä ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa adoptiohakemuksen Woffan nettisivujen kautta.

Pentu tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan, sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät osoitteesta:

Tautitesteistä voit lukea osoitteesta:

TUTUSTUTHAN NÄIHIN SEKÄ ADOPTIOPROSESSIIMME HUOLELLA ENNEN ADOPTIOHAKEMUKSEN TEKOA!�

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin