Renni n. 3kk narttupentu 💛

Renni on pelastettu yhdessä 7 sisaren kanssa pentujen emon omistajalta, joka oli soittanut eläinsuojelijallemme, että hävittää pennut omin keinoin jos heitä ei haeta pois. Koska kaikki 8 pentua eivät millään mahtuneet täynnä olevalle tarhalle, muutti ainoastaan nämä 4 pentua sinne, ja toiset 4 pentua sijoitettiin eläinsuojelijamme ystävälle. Osalla pennuista on leikattu hännät irti syystä, mitä me emme kukaan tiedä…

Renni elää tarhalla normaalin pennun tavoin ja aika kuluu leikkien, syöden, juoden ja nukkuen.

Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan maaliskuussa, jos vain se oma rakastava koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi. Hänen kokoarvio on keskikokoinen, mutta arviot ovat aina arvioita.
Valitettavasti Pentujen emoa ei pystytty pelastamaan, ja se asuu kyseisellä paikalla edelleen, mutta eläinsuojelijamme tekee kaikkensa, jotta saisimme omistajalta luvan leikata hänet, jotta uusia pentuja ei pääsisi syntymään…

Rennillä ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa, olla sisäsiisti tai kokemusta sisällä asumisesta. Pentu ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Renni, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit pennusta, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen täällä:

http://www.woffa.fi/adoptio/koiran-adoptiosta/

Renni tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei voida steriloida vielä Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan steriloinnin Suomessa.

Koiramme tautitestataan, loishäädetään, madotetaan, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät täältä:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/

Tautitesteistä voit lukea täältä:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/woffan-koirilta-testattavat-taudit/

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa!

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.