Roi n.3kk urospentu

Roi, Reni ja Rianna ovat sisaruksia. Pennut ovat löydetty emonsa kanssa kadulta, hylättyinä. Eläinsuojelijamme Magda otti heidät turvaan tarhalle. Nämä pennut ovat valmiita uuteen mahdollisuuteen syyskuussa�.

Roi on touhukas, sosiaalinen ja leikkisä hurmuri. Pennun tavoin se on hyvin utealias tutkimaan maailmaa. Roi on ihmisystävällinen ja tulee toimeen muiden koirien kanssa. Pennuista annettu kokoarvio on aina arvio. Emoonsa verrattuna voimme olettaa Roista kasvavan pienehkö/keskikokoinen koira. Pentujen isästä ei ole tietoa.

Roi ei omaa ainuttakaan kotikoirantaitoa. Pennulta ei saa odottaa, eikä olettaa mitään. Tulevan kodin täytyy ymmärtää katukoiran lähtökohdat. Täytyy antaa aikaa sopeutumiselle. Tulevien omistajien on oltava valmiita sitoutumaan, antamaan aikaa ja olemaan kärsivällisiä.

Roi tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei voida kastroida Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan leikkauksen Suomessa.

Mikäli kiinnostuit Roista ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa adoptiohakemuksen Woffan nettisivujen kautta.

Roi tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan, sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät osoitteesta:

Tautitesteistä voit lukea osoitteesta:

!TUTUSTUTHAN NÄIHIN SEKÄ ADOPTIOPROSESSIIMME HUOLELLA ENNEN ADOPTIOHAKEMUKSEN TEKOA!�

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin