Saana -Minut on varattu!


Ikä: 4 – 5 kk
Sukupu
oli: Narttu
Koko: n. 7 kg
Sijainti: MAP, Romania

Saana on 4 – 5 kk leikkaamaton narttupentu ja etsii KOTIA tai KOTIHOITAJAA. Saana asusta MAP-tarhalla Romaniassa 12 pennun laumassa, ja tyttö tulee toimeen hienosti kaikkien kanssa. Tytön historiaa emme tiedä, mutta sen tiedämme, että tästä pennusta ei energiaa puutu. Saana rakastaa temmeltää laumansa kanssa pihalla, puuhastella omia ja tutkia paikkoja. Ihmisiin Saana suhtautuu iloisesti ja antaa hienosti käsitellä, ja onkin yksi niistä jotka ovat ihmisen edes kuullessaan portilla odottamassa häntä heiluen. Saana on todella rohkea, säikkymätön ja ennakkoluuloton pentu, joka voisi soveltua myös lapsiperheeseen, missä lapset osaavat toimia lemmikkien kanssa.

Saana painaa nyt n. 7 kg ja siitä oletetaan jäävän 15 kg kokoluokkaa. Rescuekoirat ovat monen polven sekarotuisia, mutta Saanasta voimme ulkonäön perusteella arvailla, että tytössä voisi olla hieman terrieriä.

Pennulle etsitään kotia, missä ollaan valmiita pennun tuomiin haasteisiin.

Woffan aktiivit olivat käymässä juuri Romaniassa, ja meille selvisi kuinka täynnä yhteistyötarhamme MAP tällä hetkellä on, joten yritämme etsiä muutamalle koiralle koteja TAI KOTIHOITAJIA toukokuun lopun kuljetukseen, jotta saataisiin hieman lisää tilaa.

Elikkä tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan toukokuun lopulla, jos vain se oma koti/kotihoitopaikka löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi.

Pennulla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Saana ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Saana, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Saana tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei voida steriloida vielä Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan leikkauttamisen Suomessa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.