Salli – Minut on varattu!


Salli
Ikä: n. 4-vuotias
Sukupuoli: Narttu
Koko: n. 13 – 16 kg

Sijainti: Giurgiu Public Shelter, Romania
Saapunut tarhalle: 6/202
1

Suuren hakemusmäärän vuoksi, emme ota Sallista enempää hakemuksia vastaan!

Aktiivimme tapasivat Sallin Giurgiun julkisella tarhalla tammikuussa 2023. Tyttö on saapunut tarhalle kesällä 2021.

Salli on innokas ja aktiivinen tyttö. Uusiin ihmisiin Salli reagoi innokkaalla hyppimisellä ja hännän heilutuksilla. Tyttö pitää huomiosta ja antaa hienosti käsitellä itseään. Salli antaa nostaa syliin, sekä kapuaa sinne mieluusti myös itse. Luonteeltaan tyttö on älyttömän kiltti, reipas ja rohkea.Sallin häkkikaverina on toinen narttu. Tytöt tulivat keskenään hienosti toimeen.

Etsimme Sallille aktiivista kotia, jossa tyttö saa paljon huomiota ja rapsutuksia. Uskomme Sallin pärjäävän myös kerrostaloasujana tai lapsiperheessä.

Julkisella tarhalla kasvaneet koirat elävät jatkuvassa stressissä. Tarhalla ei ole juurikaan hiljaisia hetkiä, koirat eivät pääse minnekkään pakoon meteliä, häkkitovereita, kylmyyttä tai jopa tappeluita. Etenkin näiden koirien kohdalla on erityisen tärkeää huomioida se, kuinka käytös tarhalla saattaa muuttua koiran kotiuduttua. Tarhalla sosiaalinen ja avoin koira saattaa olla kotona pelokas ja arka, kun taas tarhalla nurkassa kyhjöttävä tärisevä pieni huomaamaton käärö saattaa olla samantien kotona kun aina olisi sielä asunut.

Kaikkien koirien kohdalla luonnekuvauksemme ovat vain tarhalla esiintyvän käytöksen pohjalta rakennettu, eikä tuleva koti saa odottaa tai olettaa koiran osaavan mitään kotikoiran elkeitä. Kotiutuminen saattaa kestää pisimmillään jopa vuosia, ja jokainen koira ansaitsee kärsivällisen perheen, missä ollaan valmiita etenemään koiran ehdoilla.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.