Sima – Minut on varattu!


Ikä: 4 – 5 kk
Sukupu
oli: Uros
Koko: n. 7 kg
Sijainti: MAP, Romania

Ropellikorva Sima, n. 4 – 5kk leikkaamaton urospentu etsii kotia TAI kotihoitajaa. Sima asusta MAP-tarhalla Romaniassa 12 pennun laumassa, ja poika tulee toimeen hienosti kaikkien kanssa. Koko lauma on erittäin sosiaalisia ja leikkisiä pentuja, mutta Sima on silti porukan yksi ennakkoluulottomin ja sosiaalisin. Sima on aina sielä missä ihminen, se ei jännitä ollenkaan vierasta ihmistä, ja haluaisi kaiken huomion jatkuvasti itselleen, kuitenkin tappelematta siitä muiden kanssa.

Ihmisen nähdessään koko laumalla alkaa häntä heilumaan hullunlailla, ja pieni, vain 7 kg painava Sima poika juoksee aidalle ja alkaa vallattomasti hyppimään, ja näyttää kuin koko koira haluaisi lähtä lentoon.

Woffan aktiivit olivat käymässä juuri Romaniassa, ja meille selvisi kuinka täynnä yhteistyötarhamme MAP tällä hetkellä on, joten yritämme etsiä muutamalle koiralle koteja toukokuun lopun kuljetukseen, jotta saataisiin hieman lisää tilaa.

Elikkä tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan toukokuun lopulla, jos vain se oma koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi.
Pojalla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Sima ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Sima, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.