Snow – Minut on varattu 🙂

Snow on 1,5-vuotias leikattu narttu.

Pieni ja pörröinen Snow löydettiin Bukarestin ulkopuolelta autotieltä, mistä se löydettiin täynnä punkkeja. Pelokkaan tytön matka jatkui tästä eläinlääkärin kautta kohti Margaretan koirasuojaa.

Snow on sujahtanut laumaan täydellisesti, se ei haasta riitaa kenenkään kanssa, ja tyttö tulee toimeen hienosti koko porukassa. Vieraisiin ihmisiin Snow suhtautuu vielä hieman epäilevästi, ja ujo häntä heiluu herkkupussin auettua, mutta tyttö pysyy turvapaikassaan. Antaa kuitenkin koskea, eikä ole aggresiivinen laisinkaan.

Tarhan omistajan seurasta Snow nauttii, ja hyppiikin Margaretan nähdessään tätä vasten ja aloittaa riemuhyppelyt. Tyttö tarvitsee vain aikaa luottaakseen uuteen ihmiseen. Tästä syystä etsimme tytölle rauhallista kotia, missä ei ole lapsia. Snow tukeutuu koirakavereihinsa, joten kotona voisi olla odottamassa reipas ja kiltti koirakaveri.

Snow painaa vain n. 7 kg, ja on valmis matkustamaan Suomeen maaliskuun alussa, jos vain onni sen suo.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.