Spring – Minut on varattu 🙂

Spring
Ikä: n. 5 – 6-vuotias
Sukupuoli: Narttu, leikattu
Koko: n. 15 kg
Sijainti: Romania

Spring on elänyt elämänsä melkein ensimmäiset 4 vuotta lyhyettä ketjussa Bukarestin laitamalla ulkona, ja tytöllä ei ollut mahdollisuutta edes juoksuaskeliin (lopussa kuvat löytöhetkellä). Spring matkusti eläinlääkärin kautta kohti Margaretan tarhaa, ja pääsi ensimmäistä kertaa elämässään olemaan ilman painavaa ketjua perässä.

Tytöllä piti olla koti englannista, ja koronan takia koirien matkustamista jouduttiin odottamaan 1,5 vuoden ajan, että rajat aukeavat, ja kun niin kävi, perui perhe tytön adoption. Nyt päätimme, että otamme Springin etsimään kotia Woffan kautta Suomesta.

Kaiken tämän jälkeen tyttö on kuitenkin mitä iloisin, ja rakastettavin koira. Se juoksee kuvien lailla heti vieraan ihmisen sylii, kerjää rapsutuksia loputtomasti ja rakastaa huomiota. Spring tulee toimeen aivan kaikkien kanssa, niin ihmisten kuin eläinten, ja tyttö onkin erittäin energinen tapaus. Spring on lyöttäytynyt tiiviiksi kaksikoksi Woffan kautta kotia etsivän Trudin kanssa, ja kaksikko viettääkin oikeestaan kaiken aikansa yhdessä leikkien ja temuten.

Spring ei hauku, joten uskomme sen soveltuvan myös kerrostaloon, sekä tyttö tosiaankin rakastaa aivan kaikkia, joten tästä syystä luovutamme koiran myös lapsiperheeseen, missä lapset osaavat käsitellä ja olla koiran kanssa.

Spring on sairastanut sydänmadon mutta on siitä täysin terve nyt, ja tyttö voisi matkustaa toukokuun alussa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.