Teela


Ikä: n. 4 kk
Sukupu
oli: Narttu
Koko: n. 3 – 4 kg
Sijainti: Romania

Teela on löydetty muutaman kuukauden ikäisenä pellolta yksin, ilman emoa. Tytön historiaa emme tiedä, mutta sen tiedämme, että tästä pennusta ei energiaa ja iloisuutta puutu. Teela rakastaa temmeltää ja leikkiä Tatu kaverinsa kanssa, sekä innostuu heti ihmisen nähdessä. Vieraisiinkin ihmisiin pentu suhtautuu tarhalla iloisesti ja antaa hienosti käsitellä. Tyttö tulee myös kommenteissa olevan videon lailla toimeen kissojen kanssa, ja suhtautuu niihin uteliaasti häntää heiluttaen.

Tytölle etsitään perus aktiivista kotia, missä tiedostetaan pennun tuoma vastuu ja mahdolliset haasteet. Teela tulee toimeen kaikkien kanssa, joten sen kotona voisi olla vastassa leikkisä koirakaveri, mutta pentu oppii myös varmasti olemaan yksinkin.

Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan elokuussa jos vain se oma rakastava koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi. Hänen kokoarvio on pieni, max 10-13kg, mutta arviot ovat aina arvioita, sillä emme tiedä Teelan emän tai isän kokoa.

Teelalla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Teela ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Teela, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Pentu tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei steriloida vielä Romaniassa. Omistaja sitoutuu hoitamaan leikkauttamisen ensimmäisten juoksujen jälkeen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.