Toivo – Minut on varattu 🙂

Toivo on 10/21 syntynyt leikattu uros.

Toivon tarina
Elokuussa teimme julkaisun tarhan koirista, jotka tarvitsivat nopeasti apua, koska tilanne tappotarhalla oli paha, ja yhteistyökumppanimme Romaniasta pyysi apua, koska pelkäsi että koiria aletaan lopettamaan kun tilat alkavat täyttyä. Yksi kuvissa esiintyvistä koirista oli Toivo. Toivolla kävi suuri onnenpotku ja se pääsi Suomeen osaavan kotihoitajan hoiviin 8.10.

Seuraavassa kotihoitajan kertomaa Toivosta:
”Toivo on nykyisin sisäsiisti ja kulkee lenkillä mukana kuin vanha tekijä. Eli ollaan päästy nyt normaaliin koira arkeen ku ei tarvii kantaa ulos tms. muiden kanssa tulee hyvin toimeen.
Sisällä seurailee ihmistä tai makailee omalla paikallaan eteisessä. Yksinolot koiraseurassa menee nukkuen. Keski-aktiivinen. Ihmisrakas tyyppi, miehet erityisesti on ihania. Rakastaa rapsutuksia, vielä vähän varautunut koskettelusta kuitenkin.
Toivolla ei oo juurikaan riistaviettiä ja pystyy pitää rauhallisella alueella vapaana ku seuraavat ihmistä. Topilla vielä kyljissä hotspot kaljua ja nyt ilmestynyt lapojen väliin uus kalju laikku päivittäin laitan sitä hoitovaahtoa. Toivo on todella helppo ja ihana koira kaikinpuolin.”

Toivo etsii nyt omaa loppuelämän kotiaan omakotitalosta/rivitalosta omalla pihalla, tai rauhallisella alueella, missä olisi mieluiten odottamassa kiltti ja leikkisä koirakaveri, sekä rauhalliset omat ihmiset, jotka ymmärtävät ujon koiran sielunelämää.

Verrattuna siihen, mistä oloista poika on tullut, ja kuinka vähän aikaa kerennyt olla Suomessa, on Toivo edistynyt hurjaa vauhtia. Etsimme kuitenkin kotia, missä on aikaa ja kärsivällisyyttä opettaa Toivoa rauhassa kotikoiraksi.

Toivo on vähän yli 1 vuotias leikattu uros, ja painoa Toivolla on n. 12-15kg.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.