Tämä pieni tai keskikokoinen arviolta 10 kg painava poika on terve, ja noin 1,5 vuotias. Hän on ihmiselle ystävällinen ja mitä suloisin, ja näyttää tulevan toimeen kaikkien muiden eläinten kanssa hyvin.

Troy asui vielä pari kuukautta sitten toisen koiran kanssa kadulla, jonne joskus joku toi ruokaa.. mutta eräänä päivänä ruoka tuotiin myrkyn kera. Magda sai puhelinsoiton, mutta silloin myrkyn saamisesta oli jo yli 24 tuntia ja huonona olevalle Troyn tyttöystävälle apu tuli liian myöhään. 

Troyn elämä on ollut kovaa, ja siitä todisteena hänen oikea silmänsä puuttuu kokonaan. Tehdään me Troylle sen elämän paras yllätys, ja järjestetään oma rakastava koti Suomesta!

Mikäli kiinnostuit Troysta niin voit täyttää suoraan adoptiohakemuksen jonka löydät täältä, tai halutessasi voit tiedustella lisää sähköpostitse woffa@woffa.fi

Kaikki Woffan kautta Suomeen tulevat koirat ovat steriloituja/kastroituja. Woffa Ry on sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.