Ulpu – Minut on varattu!


Ikä: 4-5 kk
Sukupu
oli: Narttu
Koko: n. 4 kg
Sijainti: MAP, Romania


Ulpu on tyypilliseen tapaan pelastettu yksin kadulta josta matka on jatkunut kohti MAP-koiratarhaa. Ulpulle tämä tarkoitti mahdollisuutta kohti parempaa elämää ja omaa perhettä.

Järjestön jäsenemme tapasivat tytön viikko sitten aktiivireissullaan, ja kuvailivat pentua iloiseksi, rohkeaksi ja kiltiksi koiran aluksi. Ulpu viettää päivät tarhalla leikkien, syöden ja nukkuen, elikkäs aika normaalin pennun tavoin. Ulpun paras ystävä on kuvissa näkyvä Urho, ja kaksikko onkin aikamoisia touhutyyppejä. Ulpu ei myöskään sano mitään kuvissakin esiintyvästä kissasta, enemmänkin tyttö hakeutuu myöskin hänen lähelle.

Woffan aktiivit olivat käymässä juuri nyt Romaniassa, ja meille selvisi kuinka täynnä yhteistyötarhamme MAP tällä hetkellä on, joten otimme seuraavaan kuljetukseen normaalia enemmän koiria etsimään koteja kauttamme MAP-tarhalta.

Elikkä tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan 12.8 , jos vain se oma koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi.

Ulpulla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Ulpu ei välttämättä tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei tarvitse hätääntyä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Ulpu, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Ulpu tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei steriloida vielä Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan leikkauttamisen ensimmäisten juoksujen jälkeen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.