Unna – Minut on varattu!

Unna
Ikä: n. 2-vuotias
Sukupuoli: Narttu, leikattu
Koko: n. 15 – 18 kg
Sijainti: Giurgiu Public Shelter, Romania
Saapunut tarhalle: 6/2022

Suuren hakemusmäärän vuoksi, emme ota Unnasta enempää hakemuksia vastaan!

Aktiivimme tapasivat Unnan Giurgiun julkisella tarhalla tammikuussa 2023. Tyttö on saapunut tarhalle kesällä 2022. Unna on elänyt koko elämänsä kadulla, samalla alueella. Lähistöllä asuvat ihmiset ovat ruokkineet tyttöä, kunnes joku soitti tarhalle ja Unna haettiin sinne.
Unna on innokas koira, joka rakastaa kaikkea ympärillä olevaa. Tyttö on vauhdikas ja liikkuvainen. Vieraat ihmiset Unna otti avoimesti ja ystävällisesti vastaan kera hännän heilutuksien.

Unna on kiltti vieraille ihmisille ja häkissä asuville muille koirille. Tällä hetkellä Unna jakaa häkin uroksen ja nartun kanssa. Unna on aktiivinen nuori koira, josta saa varmasti ystävän myös pidemmille ulkoiluille ja retkille. Tyttö on luonteeltaan avoin ja reipas.

Etsimme Unnalle kotia, jossa pystytään vastaamaan aktiivisen nuoren koiran tarpeisiin. Vaikka Unna tulee toimeen muiden koirien kanssa uskomme tytön pärjäävän myös ainoana koirana.

Julkisella tarhalla kasvaneet koirat elävät jatkuvassa stressissä. Tarhalla ei ole juurikaan hiljaisia hetkiä, koirat eivät pääse minnekkään pakoon meteliä, häkkitovereita, kylmyyttä tai jopa tappeluita. Etenkin näiden koirien kohdalla on erityisen tärkeää huomioida se, kuinka käytös tarhalla saattaa muuttua koiran kotiuduttua. Tarhalla sosiaalinen ja avoin koira saattaa olla kotona pelokas ja arka, kun taas tarhalla nurkassa kyhjöttävä tärisevä pieni huomaamaton käärö saattaa olla samantien kotona kun aina olisi sielä asunut.

Kaikkien koirien kohdalla luonnekuvauksemme ovat vain tarhalla esiintyvän käytöksen pohjalta rakennettu, eikä tuleva koti saa odottaa tai olettaa koiran osaavan mitään kotikoiran elkeitä. Kotiutuminen saattaa kestää pisimmillään jopa vuosia, ja jokainen koira ansaitsee kärsivällisen perheen, missä ollaan valmiita etenemään koiran ehdoilla.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.