Verso pelastettiin Mapin tarhalle huonokuntoisena, hänen ollessaan vasta muutaman kuukauden ikäinen pentu. Tarhalla Verso eli yhdessä koirakaverinsa Timidin kanssa lähes 7 vuotta. Tarhaoloissa Versosta kasvoi arka koira, joka pelkäsi ihmisiä. Tästä syystä hän joutui odottamaan pois pääsyä tarhalta useita vuosia. Verson elämä muuttui kuitenkin täysin, kun hän saapui Suomeen kotihoitoon 26.11.2020. 

Versolle etsitään kotia jossa hänellä olisi rohkeita koirakavereita seurana. Verso sopii hienosti myös kissaperheeseen. Häntä ei anneta perheeseen, jossa on pieniä lapsia, sillä äkkinäiset liikkeet ja kovat äänet voivat pelästyttää hänet. 

Verso vielä jännittää uusia ihmisiä, joten adoptioperheellä tulee ehdottomasti olla kärsivällisyyttä ja ymmärrystä antaa Versolle aikaa rakentaa luottamusta. Kun luottamus syntyy, hänestä saa rakkaan ja ihanan perheenjäsenen.  

Verso poika painaa n. 15-18 kg ja korkeutta hänellä on 50-55 cm.

Mikäli kiinnostuit Versosra niin voit täyttää suoraan adoptiohakemuksen jonka löydät täältä, tai halutessasi voit tiedustella lisää sähköpostitse woffa@woffa.fi

Kaikki Woffan kautta Suomeen tulevat koirat ovat steriloituja/kastroituja. Woffa Ry on sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.

Verson kuulumisia kotihoidosta 25.1.2021

”Verso on pian ollut kaksi kuukautta luonani kotihoidossa. Ollaan edistytty monessa asiassa hurjasti ja Verso luottaa minuun entistä enemmän. Ulkoilu sujuu nykyään koirakavereiden kanssa häntä korkealla heiluen ja yksinkin ulkoillaan mutta hieman ujommin. Verso pitää autoilusta, koska autolla pääsee koirapuistoon, joka tietenkin on parasta mitä on olemassa! Puistossa Versosta kuoriutuu todella rohkea ja pentumainen tyyppi, joka rallattaa hirmuista vauhtia pitkin kinoksia ja haastaa kavereita leikkiin. Olemme käyneet puistossa vain omien koirien kanssa, sillä vieraat ihmiset ovat ulkona vielä liian jännittäviä. Verso on tavannut naapuruston koiria hihnassa ja muut koirat ovatkin Verson mieleen, omistajat ei vielä niinkään. Nykyään kuitenkin onnistuu jo ohittaa vieraita ihmisiä ja ujosti voi vähän katsella perään että kukahan siinä meni. Verso on todella sympaattinen ja omalla mittapuullani helppo koira, mutta luottamus täytyy ansaita pienin askelin. Omassa kodissa Versolla tulisi olla ainakin yksi rohkea ja itsevarma koirakaveri, mieluusti jopa kaksi. Yksinolo koirakavereiden kanssa sujuu oikein mallikkaasti nukkuen. Verso antaa koskea tassuihin, leikata kynnet, harjata ja pukea valjaat ja pannan. Näiden kanssa on tehty kuitenkin paljon töitä, jotta kosketus on saatu mielekkääksi. Verso on hyvin motivoitavissa ruoalla, nykyään myös istuminen ja maahan meno onnistuu ohjattuna ja uutta opitaan jatkuvasti. Vaikka Versolla on ikää jo noin 7 vuotta, se on täydellinen sekoitus järkevää aikuista ja leikkisää pentua, jolle esimerkiksi leikkiminen, lelut ja lämmin syli on uusia ja ihania juttuja Voisiko valloittavan Verson koti olla sinun luonasi?”

Verso oikealla