Woffan tarina
Woffa ry on saanut alkunsa vuonna 2017, kun Jasmiina ja Sarianna halusivat alkaa tekemään vapaaehtoistyötä Romanian kodittomien koirien hyväksi. Jasmiina ja Sarianna perustivat Facebookiin ryhmän, johon lisäsivät ihmisiä, joilla oli kokemuksia rescueista tai koirien tuomisesta Suomeen. Ryhmän avulla muodostui Woffa ry:n ensimmäinen hallitus, johon mukaan liittyi Kaisa. Ensimmäinen vierailu Romaniaan tapahtui vuonna 2017 ja kohteena oli Magda Radun ylläpitämä MAPin tarha. Vierailu johti siihen, että ensimmäiseksi avustuskohteeksi valittiin MAP. Virallisesti yhdistys rekisteröitiin 6.7.2018.
Tarkoituksenamme on tukea eläinsuojelutyötä Romaniassa, auttaa kulkukoirapopulaation pienentämisessä sterilisaatioiden ja kastraatioiden avulla sekä etsiä rakastavia koteja tarhojen nykyisille asukeille
Miksi Romania?
Romanian kulkukoirapopulaatio on yksi Euroopan suurimmista, joten avuntarve täällä on iso. Ongelma sai alkunsa jo 80-luvulla, kun diktaattori Ceausescu halusi toteuttaa Romanian teollistumisen. Tästä syystä perheet joutuivat muuttamaan maalta kaupungin pieniin asuntoihin eikä lemmikeille ollut enää tilaa, joten niin koirat kuin kissatkin jätettiin kaduille, joissa nämä hylätyt yksilöt lisääntyivät vapaasti. Sterilisaatiot ovat humaanein ja tehokkain tapa pitkällä tähtäimmellä auttaa kulkukoirapopulaation pienentämisesti, lisää sterilisaatioista löydät täältä.
Woffa ry on sitoutunut Responsible Rescue -toimintakriteereihin
Voit tutustua tarkemmin Responsible Rescue -sitoumuksen kriteereihin täältä
Woffa ry pyrkii toiminnassaan aina 100% läpinäkyvyyteen, pääset tutustumaan yhdistyksemme sääntöihin täältä
Woffa ry noudattaa eläinten maahantuonnissa Ruokaviraston sisämarkkinakaupan ohjeita ja määräyksiä. Olemme rekisteröityneet eläinten maahantuojille vaadittavaan TRACES NT -järjestelmään rekisterinumero: 5402/0521/2018.
Woffa ry on rekisteröity yhdistys no.222,011.
Woffa ry:lla on poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, rahankeräysluvan nro: RA/2021/854.
Kiitos, että tuet kanssamme tärkeätä eläinsuojelutyötä.