Milo

Päivitetty 24.4.2022

Milo kohta 7kk vanha, 20kg urospentu, joka on löydetty emonsa (n.25kg) ja sisartensa kanssa pellolta 2-3 kk ikäisenä. Pennut olivat syntyneet pellolle ja pelastamisensa jälkeen he ovat asuneet sisällä talossa muiden koirien ympäröiminä.

Milo on ujo, hieman aranpuoleinen, kuitenkin utelias ja ystävällinen pentu. Milon adoptoijalta peräänkuulutetaan ymmärrystä ujon/aran pennun kasvatukseen ja pennun itsevarmuuden vahvistamiseen, jotta pennusta kasvaa tasapainoinen aikuinen koira.

Milo on arviolta 5kk ikäinen ja suurella todennäköisyydellä hänestä kasvaa isokokoinen koira. Milo olisi valmis matkustamaan Suomeen toukokuussa, kunhan rakastava perhe löytyisi.

Milo tulee niin nuorena Suomeen, joten häntä ei voida kastroida vielä Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan kastroinnin Suomessa.

Mikäli kiinnostuit ja pystyisit tarjoamaan loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin pennulle, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen Woffan nettisivujen kautta.

http://www.woffa.fi/adoptio/koiran-adoptiosta/

Suomeen tulevat koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät osoitteesta:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/

Tautitesteistä voit lukea osoitteesta:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/woffan-koirilta-testattavat-taudit/

Tutustuthan näihin, sekä adoptioprosessiimme huolella, ennen adoptiohakemuksen tekoa

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin