Monty

Päivitetty 24.4.2022

Monty kohta 7kk vanha, 22kg urospentu 🐶

Monty on pentueen suurikokoisin pentu. Hän on hyväntahtoinen, reipas, ystävällinen ja kuten kuvista huomaa niin pentueen pomo. Monty on tottunut toisiin koiriin tarhalla ollessa.

Monty on löydetty emonsa (n.25kg) ja sisartensa kanssa pellolta 2-3 kk ikäisenä. Pennut olivat syntyneet pellolle ja pelastamisensa jälkeen he ovat asuneet sisällä talossa muiden koirien ympäröiminä.

Suurella todennäköisyydellä Montysta kasvaa isokokoinen koira. Monty olisi valmis matkustamaan Suomeen toukokuussa, kunhan rakastava perhe löytyisi.

Monty tulee niin nuorena Suomeen, joten häntä ei voida kastroida vielä Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan kastroinnin Suomessa.

Mikäli kiinnostuit ja pystyisit tarjoamaan loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin pennulle, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen Woffan nettisivujen kautta.

http://www.woffa.fi/adoptio/koiran-adoptiosta/

Suomeen tulevat koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät osoitteesta:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/

Tautitesteistä voit lukea osoitteesta:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/woffan-koirilta-testattavat-taudit/

Tutustuthan näihin, sekä adoptioprosessiimme huolella, ennen adoptiohakemuksen tekoa

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin